Jag spelar på bingo.com

Om det är något som jag gillar, så är det siffror av alla de slag. Det har jag gjort sedan jag var liten, vilket nu är cirka 40 år sedan. Men detta har hållit i sig. Är det något som har präglat er hela livet? Något som ni tyckte om som små, som ni gillar även idag? Jag tycker att sånt är fascinerande, som med mina siffror. Idag använder jag detta gillande till att spela bingo, och andra spel online. Men just bingo är något som jag har fastnat för, något som ni säkert har förstått som följt mig en tid. Lämna gärna ett avtryck med intressen som ni har, eller om ni också spelar bingo. Kanske kan vi mötas upp och spela tillsammans på en spelsida? Jag skulle då föreslå bingo.com.

Spelsidan bingo.com

En sida som jag spelar lite extra på nu är bingo.com. Surfa gärna in där och ta en titt. Hur jag hamnade på denna sida tackar jag en vän för, hon rekommenderade den för mig. Jag blev nyfiken och skapade ett konto, som är gratis. Efter att ha provat olika spel är det mest där jag spelar nu. Det är en trevlig stämning i spelen, och många spelare känner jag igen nu. Jag tycker det är trevligt att kunna samtala med de som spelar samma spel som mig. När ni spelar, föredrar ni att chatta samtidigt med andra spelare om det finns en chattfunktion? Förutom trevlig stämning och roliga spel är grafiken tilltalande för mig. Sidan är enkel, i bra mening. Det är inte för mycket som händer och sker, vilket ger mig fokus på spelet. Den har en mycket bra grafik vilket jag värdesätter högt idag med dagens teknik.

Olika spel att prova

Jag vet att några av er läsare föredrar spelmaskiner, men har ni provat bingo tidigare också? På denna sida spelar jag lite varierat, inte bara bingo. Det jag verkligen kan rekommendera i kategorin bingo är deras turneringar. Detta ger spänning utöver det vanliga. Att få ta sig vidare i en turnering, gärna att komma långt, är något som jag alltid har tyckt om. Det ger en viss spänning som är svår att uppnå annars. Som tillägg finns det extra priser i potten vid turneringarna, som en extra bonus.

Det är inte bara för pengar och priser som jag spelar. Det är även för att roa mig, men sedan är naturligtvis pengarna en extra krydda. Det skulle vara intressant att höra av vilken anledning ni spelar, eller anledningar som ligger bakom? Ni får gärna kommentera detta inlägg.

Förutom bingo finns det en casinodel på hemsidan. Denna är väldigt bra, med ett stort utbud av olika spelmaskiner. Här spelar jag också ibland. Vad sägs om bland annat dessa spel:

  • Bonanza
  • Book of Oz
  • Wild-O-Tron 3000
  • Starburst

Känner ni igen några av dessa spel? Detta är bara ett litet axplock av utbudet som finns. Ni får gärna säga till om ni provar sidan, och vad ni tyckte om den. Jag tycker om när vi kan rekommendera varandra olika spel och sidor, så lämna gärna även tips om ni har någon annan sida att rekommendera.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *